Contact

Kom jij met onze volgende uitdaging?

Bel ons

0118 - 561 710
Ma. t/m vr. 07.30 - 17.00 uur

Adres

Dorpsstraat 6
4365 AM Meliskerke

Bekijk route

Team

Op zoek naar een contactpersoon?

Bekijk het team

Veelgestelde vragen

 • Wanneer is er tijd voor mijn project?

  Wanneer er ruimte is in onze planning voor jouw (ver)bouwproject hangt af van je wensen. Zo hangt dit af van de omvang van de bouwklus en is er soms een wachttijd voor bepaalde bouwmaterialen. Voor een exacte indicatie verzoeken we je om een aanvraag op te sturen.

 • Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

  Afhankelijk van het bouwplan kunnen we in veel gevallen aan de slag met de tekeningen en omschrijving van de werkzaamheden. Het samen doorspreken van de plannen en een bouwbezoek, bijvoorbeeld bij verbouw, kunnen ook verhelderend zijn. Neem contact met ons op om na te vragen wat in jouw situatie nodig is.

 • Moet ik zelf iets voorbereiden?

  Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Duidelijke foto’s, een schets of moodboard kan je helpen bij de start van de plannen. Wij kunnen vanaf het begin helpen bij het maken van keuzes, bepalen van uitgangspunten en het tekenen van ontwerp tot aan werktekeningen.

 • Mag ik vergunningsvrij bouwen?

  Op de website omgevingsloket.nl doe je een vergunningscheck om te controleren of er voor de bouwwerkzaamheden een vergunning nodig is. Kom je er niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we graag met je mee.

 • Zijn jullie ook buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedklussen?

  Ook buiten kantoortijden, in de weekenden en vakanties kun je een beroep doen op ons service- en onderhoudsteam. We streven ernaar om je probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 • Wat is jullie werkgebied?

  De meeste projecten die wij uitvoeren liggen op het eiland Walcheren. Ons werkgebied is echter groter. Zo hebben we projecten door heel Zeeland, van Zeeuws-Vlaanderen tot Goeree-Overflakkee.

Meer vragen?

Stuur een bericht

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.