Meliskerke. Daar kun je op bouwen.

Wij zorgen voor onze mensen, blijven ontwikkelen en groeien. Zo blijven we bouwen op elkaar.

Bekijk vacatures

Onze waarden

 • Fijne werksfeer in een vertrouwd team

  Ons team van 25 vakmensen is groot genoeg om van elkaar te leren, maar ook klein genoeg om elkaar goed te kennen. We hechten veel waarde aan collegialiteit en een prettige werksfeer. Zo wisselen we hard werken af met gezellige borrels!

 • Samen voor het beste resultaat

  Bij Bouwbedrijf Meliskerke houden we niet van standaardbouw, maar van écht unieke projecten. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat. Want bouwen doe je samen. Dit doen we met passie en plezier.

 • Een werkgever die oog heeft voor de werknemers

  Bij Bouwbedrijf Meliskerke hebben we oog voor de medewerker en vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek zit. Veilig werken in een vertrouwde omgeving: daar gaan we voor. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld.

 • Leren en groeien bij Bouwbedrijf Meliskerke

  In ons team werken jong en oud met elkaar samen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of aan het begin van je carrière staat. We kijken welke klus bij jou past. Zo dagen we de één uit met een groot project en kijkt de ander mee met een leermeester.

Deco
Deco

Samen bouwen aan unieke projecten

Bij Bouwbedrijf Meliskerke werken we al negentig jaar aan unieke projecten. Dit doen we samen, als een sterk team. We gaan voor het beste resultaat en zijn trots op wat we maken. Investeren doen we niet alleen in onze opdrachtgevers, maar ook in onze medewerkers. Er is ruimte om te leren en groeien. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Open sollicitatie

Wij zijn voortdurend op zoek naar vakmensen waar we op kunnen bouwen. Kom jij ons team versterken?
Ik wil solliciteren
Deco
Deco

Doorbouwen aan jouw carrière?

Werken bij Bouwbedrijf Meliskerke betekent samen bouwen aan uitdagende projecten. Dit doen we in een vertrouwde en veilige werkomgeving. We hebben oog voor elkaar en bieden de ruimte om hulp te vragen en aan te bieden. We leren van elke uitdaging én van elkaar. Wil je ook doorbouwen aan jouw carrière? Iedere vakman met een passie voor de bouw en ambitie om mee te groeien is welkom!