Op zoek naar een betrouwbare partij voor een verbouwproject? Bij Bouwbedrijf Meliskerke gaan we graag een uitdaging aan, groot of klein. We denken met je mee over de mogelijkheden voor jouw verbouwing. Onze vakmensen gaan bij elke verbouwing voor kwaliteit en vakmanschap!

Deco
Deco

Advies over verbouwingsmogelijkheden

Verbouwen is een van onze expertises. Hierin hebben we jarenlange ervaring en weten daardoor als geen ander de mogelijkheden. We geven dan ook graag advies over bijvoorbeeld vergunningen en verschillende bouwmaterialen. Uiteraard houden we rekening met jouw budget. We realiseren groot- en kleinschalige verbouwingen. Denk hierbij aan een uitbouw, zolderverbouwing, het verhogen van de isolatiewaarden van een woning of stukwerk.

“Bij Bouwbedrijf Meliskerke realiseren we verbouwingen van ontwerp tot oplevering. We werken een-op-een met onze opdrachtgevers samen.”
Deco
Deco

Verbouwen voor verschillende opdrachtgevers

Verbouwen doen we voor allerlei opdrachtgevers, zoals particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. We werken met de nieuwste technieken en zijn expert in circulair, modulair en biobased verbouwen. Als aannemer pakken we de verbouwing van ontwerp tot oplevering op. Tijdens de verbouwing zorgen we voor een vast aanspreekpunt en nemen we je mee in de ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een verbouwing?

  De kosten van de verbouwing hangen af van jouw wensen en budget. Zo verschillen de prijzen van diverse soorten materialen. We geven je graag een passend advies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte.

 • Wanneer is er tijd voor mijn verbouwing?

  Wanneer er ruimte is in onze planning voor jouw verbouwing hangt af van je wensen. Zo zit er verschil in een grote of kleine verbouwing en is er soms een wachttijd voor bepaalde bouwmaterialen. Voor een exacte indicatie verzoeken we je om een aanvraag op te sturen via onze contactpagina.

 • Mag ik vergunningsvrij bouwen?

  Op de website omgevingsloket.nl doe je een vergunningscheck om te controleren of er voor de bouwwerkzaamheden een vergunning nodig is. Kom je er niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we graag met je mee.

 • Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

  Afhankelijk van het bouwplan kunnen we in veel gevallen aan de slag met de tekeningen en omschrijving van de werkzaamheden. Het samen doorspreken van de plannen en een bouwbezoek, bijvoorbeeld bij verbouw, kunnen ook verhelderend zijn. Neem contact met ons op om na te vragen wat in jouw situatie nodig is.

 • Moet ik zelf iets voorbereiden?

  Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Duidelijke foto’s, een schets of moodboard kan je helpen bij de start van de plannen. Wij kunnen vanaf het begin helpen bij het maken van keuzes, bepalen van uitgangspunten en het tekenen van ontwerp tot aan werktekeningen.

 • Wat is jullie werkgebied?

  De meeste projecten die wij uitvoeren liggen op het eiland Walcheren. Ons werkgebied is echter groter. Zo hebben we projecten door heel Zeeland, van Zeeuws-Vlaanderen tot Goeree-Overflakkee.

Meer informatie?

Neem contact op