Ben je op zoek naar een partij die jouw bouwproject uitwerkt van ontwerp tot realisatie? Als aannemer én uitvoerder helpen we je hier graag bij. Zo hoef je het ontwerp niet uit te besteden aan een tussenpartij, zoals een architect. We hebben alle kennis en technische tools in huis om jouw droomproject te ontwerpen.

Deco
Deco

Kundige aannemer in bouwprojecten

Bij Bouwbedrijf Meliskerke pakken we de ontwerpfase stap voor stap aan. Dit doen we bij nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatie. We gaan samen met jou rond de tafel zitten om de wensen te bespreken. Ook adviseren we over de mogelijkheden, zoals bouwen met duurzame materialen. Als kundige aannemer komen we bij veel restauratie- en renovatieprojecten langs op locatie voor een beoordeling.

“Bij Bouwbedrijf Meliskerke zijn we specialist in het maken van ontwerpen voor allerlei soorten bouwprojecten. De wensen van de opdrachtgever vormen de basis van het ontwerp.”
Deco
Deco

Kijkje in je toekomstige woning

Onze ontwerper gaat aan de slag met het plan en maakt een 2D- of 3D-tekening. Hiervoor maken we gebruik van een digitale ontwerptool. De bouwtekening geeft een kijkje in de toekomstige woning of het gebouw. Na het ontwerp volgt de calculatiefase, waarin we een zo precies mogelijke berekening maken van de kosten. Na het definitieve akkoord van de opdrachtgever dienen we de bouwtekening in bij de gemeente. Zodra deze is goedgekeurd, kan de realisatiefase beginnen!