Heb je nieuwbouwplannen? Bij Bouwbedrijf Meliskerke beschikken we over de juiste kennis en ervaring om nieuwbouw voor jou te realiseren. Onze vakmensen pakken nieuwbouw van ontwerp tot oplevering op. Hierbij staan jouw wensen centraal.

Deco
Deco

Unieke nieuwbouwwerken

Bij Bouwbedrijf Meliskerke realiseren we unieke nieuwbouw voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo bouwen we particuliere woningen die klaar zijn voor een duurzame toekomst, luxe horecagelegenheden of modulaire woningen. We houden van een uitdaging en denken altijd in mogelijkheden. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Nieuwbouw door Bouwbedrijf Meliskerke

 • Realisatie van A tot Z
 • Kundig advies over de bouwmogelijkheden binnen jouw budget
 • Voorloper in circulair, modulair en biobased bouwen
 • Persoonlijk, flexibel en betrouwbaar
 • Vakmanschap en kwaliteit door onze specialisten
Deco
Deco

Van idee tot ontwerp

Heb je een eerste idee of schets voor jouw nieuwbouwproject? Als aannemer maken we van jouw idee een concreet ontwerp. Hierin staan jouw wensen centraal en denken we mee over de mogelijkheden. Ook voor circulair, modulair en biobased bouwen zijn we de juiste partij. We nemen je mee in de opties voor verschillende soorten materialen, van de buitenmuur tot de dakpannen.

Passie en precisie door vakmensen

Onze vakmensen laten het ontwerp tot leven komen in de realisatiefase. Ons team gaat met passie en precisie aan de slag met de bouw. Bij een nieuwbouwproject zorgen we voor een vast aanspreekpunt. We nemen je mee in de ontwikkelingen en zijn flexibel wanneer nodig. Tijdens de bouw zorgen we voor zo min mogelijk overlast. We zijn pas tevreden over de oplevering wanneer jij dat ook bent.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer is er ruimte in de planning voor mijn project? 

  Het oppakken en uitvoeren van het nieuwproject hangt af van je aanvraag. Hierin spelen onder andere de materialen en omvang van het project een rol. Om een exacte indicatie te geven, kun je het beste contact met ons opnemen. We komen zo spoedig mogelijk op je aanvraag terug.

 • Wat hebben jullie nodig om een offerte te kunnen maken?

  Afhankelijk van het bouwplan kunnen we in veel gevallen aan de slag met de tekeningen en omschrijving van de werkzaamheden. Het samen doorspreken van de plannen en een bouwbezoek, bijvoorbeeld bij verbouw, kunnen ook verhelderend zijn. Neem contact met ons op om na te vragen wat in jouw situatie nodig is.

 • Moet ik zelf iets voorbereiden?

  Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Duidelijke foto’s, een schets of moodboard kan je helpen bij de start van de plannen. Wij kunnen vanaf het begin helpen bij het maken van keuzes, bepalen van uitgangspunten en het tekenen van ontwerp tot aan werktekeningen.

 • Wat is jullie werkgebied?

  De meeste projecten die wij uitvoeren liggen op het eiland Walcheren. Ons werkgebied is echter groter. Zo hebben we projecten door heel Zeeland, van Zeeuws-Vlaanderen tot Goeree-Overflakkee.

Meer weten?

Neem contact op