Terug naar overzicht

Service en onderhoud

Heb je onverwachts een probleem in je woning? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Ons service- en onderhoudsteam staat 24/7 klaar voor onze vaste klanten. Ook het onderhoud van woningen en gebouwen pakken we zorgvuldig op. We zijn snel inzetbaar en gaan vakkundig te werk.

Deco
Deco

Klein- en grootschalig onderhoud

Na verloop van tijd heeft een woning of gebouw soms onderhoud nodig. Wij weten we als geen ander hoe je dit zorgvuldig aanpakt. Bij onderhoud kun je denken aan het vervangen van een plafond, schade door lekkage of het vervangen van tegels. Dit doen we voor particulieren en bedrijven, maar ook op grootschalig niveau voor overheidsgebouwen. Van het Zeeuws Archief tot het Topshuis aan de Oosterscheldekering.

Deco
Deco

Snelle oplossing bij een storing

Onverwachtse storingen zijn natuurlijk altijd vervelend. Denk hierbij aan stormschade, lekkage of een kapot slot of raam. Ons service- en onderhoudsteam komt zo snel mogelijk bij je langs om dit op te lossen. We hebben de juiste kennis en gereedschappen in huis. Ook voor onderhoud, zoals het vervangen van tegels, kun je bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Meer weten?

Neem contact op