Klantvriendelijkheid voorop

Bij Bouwbedrijf Meliskerke gaan we voor een duurzame relatie met onze klanten. We denken mee, staan bij onverwachtse problemen snel klaar en komen onze afspraken na. Klantvriendelijkheid staat bij ons écht voorop. Tijdens de uitvoer streven we naar vertrouwde gezichten en een vast aanspreekpunt. Ook zorgen we voor zo min mogelijk geluidsoverlast op de bouwplaats.

“Voor, tijdens en na de uitvoer van het project waarborgen we dat we op één lijn zitten. We gaan alleen voor het allerbeste resultaat.”
Deco
Deco

Uitvoering van A tot Z

We hebben de juiste expertises in huis om een project van ontwerp tot oplevering te realiseren. Allereerst nemen we de tijd om jouw wensen te vertalen naar een concreet plan. Tijdens de uitvoer nemen we je mee in de ontwikkelingen. We zijn flexibel bij aanvullende wensen en denken in mogelijkheden. Bij de oplevering van een project kijken we kritisch naar het eindresultaat. We zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Deco
Deco

Duurzame woning voor de toekomst

Steeds meer particulieren en bedrijven stappen af van het gas. Als expert in circulair, modulair en biobased bouwen, denken we met onze opdrachtgevers mee en geven een passend advies. Hierbij kijken we wat past binnen jouw budget. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaam (ver)bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.