Terug naar overzicht

Restauratie en renovatie

Bouwbedrijf Meliskerke heeft jarenlange ervaring in groot- en kleinschalige restauraties en renovaties. Bij restauratie en renovatie passen we oudere gebouwen kundig aan naar de geldende eisen van deze tijd. Als specialistische partij voeren we deze projecten met precisie en vakmanschap uit.

Deco
Deco

Restauratie van monumentale panden

Restauratie en renovatie zijn twee verschillende expertises. Bij restauratie betreft het monumentale panden en zijn er daardoor veel bijkomende eisen. Bij Bouwbedrijf Meliskerke weten we precies hoe we een restauratie kundig aanpakken. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers, zoals woningeigenaren en gemeenten. Denk aan het restaureren van het metsel- en voegwerk van een oude toren, de dakbedekking van een monumentaal pand of gevelherstel.

“Onze kracht bij restauratie- en renovatieprojecten is om een gebouw terug te brengen in de oorspronkelijke staat, maar wél met eigentijdse materialen.”
Deco
Deco

Specialistisch renovatiewerk

Bij renovatieprojecten gaat het niet specifiek om monumentale panden. Hierdoor gelden er minder eisen. Toch is een renovatie niet minder specialistisch werk. Ons team van vakmensen is expert in een woning verduurzamen, oude schuur opknappen of houtrot effectief behandelen. We denken in mogelijkheden en gaan nauwkeurig te werk.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost een restauratie of renovatie?

    De kosten van een restauratie of renovatie hangen af van meerdere factoren. Zo spelen de omvang van het project en de benodigde materialen een rol. Na het opsturen van een aanvraag komen we langs op locatie voor een kundige beoordeling. Op basis hiervan maken we een ontwerp en berekening.

  • Wanneer ben ik aan de beurt?

    Wanneer er ruimte is in onze planning hangt af van je wensen en de omvang van de restauratie of renovatie. Voor een exacte indicatie verzoeken we je om een aanvraag op te sturen via onze contactpagina.

Meer informatie?

Neem contact op