Wie zijn wij

Bouwbedrijf Meliskerke is een familiebedrijf in het hart van Meliskerke. Al negentig jaar werken we aan unieke bouwprojecten in Zeeland. Dit doen we met een team van circa 25 specialisten. Samen staan we voor kwaliteit en vakmanschap. We denken mee met onze opdrachtgevers en gaan alleen voor het allerbeste resultaat!

 

Deco
Deco

Onze geschiedenis

Bouwbedrijf Meliskerke is voortgekomen uit aannemersbedrijf Jakobsen. Dit familiebedrijf was al sinds de jaren twintig gevestigd in Meliskerke. Johan Maljaars, de grondlegger van Bouwbedrijf Meliskerke, was in dienst van de derde generatie van het aannemersbedrijf. In 1989 nam hij samen met zijn compagnons het bedrijf over. Zo ontstond Bouwbedrijf Meliskerke. Inmiddels geniet vader Johan van zijn welverdiende pensioen en hebben zonen Albert en Jan Willem Maljaars het bouwbedrijf overgenomen.

“Klantvriendelijkheid staat bij Bouwbedrijf Meliskerke voorop. We denken mee met onze opdrachtgevers, zorgen voor korte lijnen met een vast aanspreekpunt en komen onze afspraken na.”
Deco
Deco

Werken aan unieke projecten

Bij Bouwbedrijf Meliskerke houden we van een uitdaging. Geen standaardbouw, maar écht unieke projecten. Ons team van specialisten gaat voor één doel: kwaliteit en vakmanschap. We zijn voorloper in circulair, modulair en biobased bouwen en werken met de nieuwste technieken. Pas wanneer onze opdrachtgevers tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Voor hen zijn we altijd bereid om een stapje extra te zetten.

Van particulier tot recreatiepark

Op Walcheren en daarbuiten werken we aan uiteenlopende projecten. Van een particuliere nieuwbouwwoning tot het receptiegebouw van een recreatiepark. We pakken een project van A tot Z op: van het 3D-ontwerp tot het nauwkeurig afwerken van de binnenruimtes.
Maar naast nieuwbouw doen we meer. We zijn specialist in verbouw, restauratie en renovatie. En treedt er onverwachts een probleem op in je woning? Dan staat ons service- en onderhoudsteam 24/7 voor je klaar.

Veelgestelde vragen

  • Wanneer is er ruimte in de planning voor mijn project?

    Het oppakken en uitvoeren van het project hangt af van je aanvraag. Een kleine verbouwing kost immers minder tijd dan de bouw van een complete woning. Om een exacte indicatie te geven, kun je het beste contact met ons opnemen. We komen zo spoedig mogelijk op je aanvraag terug.

  • Pakken jullie ook spoedklussen en onderhoud op?

    Ben je klant bij Bouwbedrijf Meliskerke en heb je na de oplevering problemen, zoals stormschade? Ons service- en onderhoudsteam streeft ernaar om binnen 24 uur bij je langs te komen. Voor onderhoud zonder spoed kun je ook bij ons terecht. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

  • Wat is jullie werkgebied?

    De meeste projecten die wij uitvoeren liggen op het eiland Walcheren. Ons werkgebied is echter groter. Zo hebben we projecten door heel Zeeland, van Zeeuws-Vlaanderen tot Goeree-Overflakkee.

Meer weten?

Neem contact op