3 woningen Rittenburg

Diensten in dit project:

De grote doorlopende dakkapel maakt dat de binnenkomst ruimtelijk aanvoelt.

De combinatie van stootvoegloos metselwerk, zinklook en hout zorgt voor eenheid in de woning.

Deco
Deco

Deze woning hebben we samen met de opdrachtgever ontworpen en ontwikkeld. Om tot het juiste ontwerp en realisatie te komen is heldere communicatie erg belangrijk. Er is gekozen om de kempische bouwstijl te mixen met een hedendaagse uitstraling. Het metselwerk is uitgevoerd met veel details, zoals het gebruik van hardsteen boven de kozijnen en hardstenen afdekkers. Ook de rollaag en de  uitgemetselde oortjes geeft een unieke uitstraling aan deze woning. Dit in combinatie met de zinken afwerking en de aluminium kozijnen maakt het tot een moderne woning.

 

“We zijn blij met de inzet van Bouwbedrijf Meliskerke, er zijn korte lijnen en er wordt snel gereageerd.” S. Lukkasse
Deco
Deco

Deze woning is ontworpen en uitgewerkt door WTS Architecten. Het ontwerp en de combinatie van de  gebruikte materialen maakt deze woning uniek. Er zitten veel details in deze woning verwerkt, waardoor het zicht van alle kanten anders is. Zo wordt de aandacht steeds opnieuw wordt getrokken. Er is gekozen voor een lichte steen en stootvoegloos metselwerk. Het gebruik van zink en hout zorgt voor een mooie eenheid. De schuur heeft dezelfde vorm als de woning en er is gebruik gemaakt van dezelfe materialen.

 

Deco
Deco

Deze woning hebben wij vanaf het ontwerp verder mogen uitwerken en realiseren. In deze woning zit veel ruimte en is onderhoudsvriendelijk gebouwd. Zoals gebruik van kunststof kozijnen en kunstof daggoten. Leuk detail van de woning; het lijnen spel in het metselwerk.

Meer weten over dit project?